Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка приміряла блискучий купальник коралового кольору, засвітивши струнку фігуру.

"Час відновитися.
Привіт відпустка. Я так сумувала 💔", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Вааау, як красиво😍🔥 Відмінного відпочинку)))", "Вауууу🔥 вогонь по більше б таких фотооо❤️❤️", "Відмінного,і незабутнього відпочинку тобі! 🌴", "Гарного відпочинку вам❤️", "Ракета 🚀 🤩", "Фігура топ", "Яка 🔥", "Фігурка шикарна😍", "Нереальна😍🔥", "Яка ж ти красуня!!♥️ Добре відпочинь там💚".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.