Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість опублікував нові фото в Сторіс, показавши, як сильно змінився з дитинства. Так, артиста на знімках буквально не впізнати: він сильно схуд, до 30-ти років помітно змужнів і навіть перестав носити окуляри.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Гидке каченя - я)))", - пожартував Дантес. Варто відзначити, що зараз співак разом з дружиною Надею Дорофєєвою та друзями відправившись в довгоочікувану відпустку, вибравши для канікул казкову Домінікану. Артист вже встиг виставити пікантне фото з коханою, позуючи на пляжі, а також Сторіс, де качає прес на їх віллі з видом на океан.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.