Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому станцював стриптиз в "костюмі" індіанця. Так, артист бив у бубон з оголеним торсом, прикривши сороміцькі місця шматочками шкіряних трусів і запропонувавши прихильницям вивести у них вдома тарганів.

"Проводжу обряд вигнання тарганів.Дорого.😀", - пожартував Глушко. Фолловери не пройшли повз: "Їх, тарганів, голим торсом не налякати, як і дзвоном цих.... Ну ви зрозуміли...", "Оце рольові ігри 🤘", "Тарганів з голови виводите?", "Мракобісся якесь. і сам огидний", "Аххаха Тарзан!!!а можна до нас в гуртожиток приїхати!😂🔥", "Скільки за 1 таргана?)😂", "Так і ждеш ,де там Джигурда,ось-ось з'явиться😂", У тебе Джигурда вселився?", "Таргани у всіх розбіглися, у кого були звичайно... але якщо таргани в голові... нічого не допоможе😂✌️".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.