Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виставила в Сторіс кілька незвичайних кадрів, показавши досить екзотичну вечерю в одному з ресторанів Канкуна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Моя вечеря. Жуки", - лаконічно підписала один з кадрів Каменських. Друге фото було не менш моторошним: "Текілла зі зміїною отрутою". Варто зазначити, що нещодавно до парочки в гості приїхали його син Андрій, дочка Наташа і колишня дружина Ірина Горова. Репер поки що вирішив присвятити весь вільний час хлопчику, викладаючи безліч знімків та відео з ним. Втім, в одному з інтерв'ю сама Ірина зазначала, що Андрій так і не подружився з Настею Каменських, вони не стали однією великою сім'єю.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.