Культовий трилер "Мовчання ягнят", який побачив світ ще у далекому 1991 році, отримає продовження, а точніше одну серію серіалу під назвою "Клариса", яка і вирішить подальшу долю стрічки.

Про це пише видання Deadline.

Сюжет нової стрічки буде розвиватися після подій фільму "Мовчання ягнят", а саме у 1993 році. Цього разу головною героїнею стане агент ФБР Клариса Старлінґ, яка раніше заявлялася в основній картині.

Щодо сюжету серіал, то він розповідатиме про ловлю серійних вбивць та сексуальних маніяків, а також досліджувати політичне життя у Вашингтоні. Однак варто зауважити, що у серіалі не з'явиться Ганнібал Лектер.

Кадр з фільму Мовчання ягнят

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Після понад 20 років мовчання ми маємо честь дати голос одній із найстійкіших американських героїнь — Кларисі Старлінґ. Її історія — це те, що нам потрібно сьогодні: її боротьба, її стійкість, її перемога. Її час зараз і завжди", — йдеться в повідомленні.

Наразі над фільмом вже розпочинають свою роботу сценаристка Дженні Люмет і режисер Алекс Куртцман. Щоправда, є й погана звістка фанатам: спочатку відзнімуть пілотну серію "Клариси", після чого вже буде вирішуватися, що робити з серіалом, і чи випускати його надалі.

Нагадаємо, недооцінений "Джокер" і прорив "Чорнобиля" від НВО: найкращі моменти премії "Золотий глобус".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський, Кіану Рівз, кіт Смагл і крихітка Йода: меми 2019 року, які полюбили всі.

Знай.uа писав, названо головних претендентів на золоту статуетку "Оскар-2020".