Компанія Microsoft презентувала нову публічну версію браузера Edge, яка буде працювати на двіжку Chromium. Цей браузер найближчим часом повинен замінити вбудований в Windows 10 браузер з одним з автоматичних оновлень системи. Користувачі можуть завантажити новий браузер на сайті компанії, відомо, що він підтримує аж 90 мов, і працює на Windows 7, 8.1 і 10, macOS, а також iOS і Android. Про це повідомили на сайті компанії Microsoft.

Однак, замість скачування можна почекати автоматичного оновлення, яке замінити старий Edge на новий. Система сама замінить вбудований браузер, а нові комп'ютери Windows будуть поставляти і продавати вже з встановленим Edge Chromium. Повідомляється, що новий браузер сильно нагадує Google Chrome, в ньому є ті самі базові функції і він схожий по інтерфейсу. Однак, одним з головних переваг називають підвищену приватність. Тепер користувачі самі зможуть вирішувати, наскільки сильно їх можуть відслідковувати сайти.

Також в Microsoft заявили, що новий Edge вдвічі швидше попередньої версії. Також його назвали "єдиним браузером, оптимізованим для Windows 10". Компанія каже, що на відміну від конкурентів, браузер отримав підтримку потокової передачі відео на Netflix у вирішенні 4К, а також сумісність з Dolby Atmos і Dolby Vision. Також юзери зможуть самі налаштувати зовнішній вигляд стартової сторінки.

Нагадаємо, Microsoft припинила технічну підтримку Windows 7.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Microsoft засмутила фанатів Xbox, ексклюзивів не буде.

Також портал "Знай.ua" писав, про Microsoft випустила оновлення для Windows 10.