Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото з довгоочікуваних канікул в Канкуні, Мексика, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді. Так, артистка позувала на тлі блакитної води в неоново-жовтому бікіні, виставивши напоказ спортивну фігуру, над якою наполегливо працює.

"Канкун! Так, як я сюди добиралась, загубивши напередодні паспорт з візою своєю і Аліси, не побажаєш нікому! Спасибі всім, хто допомагав) але як же я рада, що все вийшло! 😍 Ну і традиційно: ЯКЕ ФОТО КРАЩЕ?)", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті, однак були і ті, хто помітив сліди фотошопу: "Оля-ти неймовірна 💝", "А на третьому так ноги видовжували фотошопом,що хвилі витянулися😂", "Багато трудитися – добре виглядати 😍 Оль, ти красуня😘", "Гарного відпочинку❤️", "Просто барбі", "Яка шикарна😍 Ідеальна ❤️♥️🔝", "ідеальне тіло😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще