Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, присвячене колишньому чоловікові Ігорю Ніколаєву, якому 17 січня виповнилося 60 років. Так, артистка склала зворушливий відео-колаж з архівними кадрами композитора, показавши, як виріс і змінювався Ніколаєв.

"З днем народження Ігорьок,Ігоряша,Ігор Юрійович !!! @igor_nikolaev_music Живи довго , будь щасливий і наповнюй своєю красивою музикою цей світ роблячи його красивішим і добрішим !!! З любов'ю Натуся!!!", - підписала привітання Корольова. Фолловери ж почали жартувати, що напевно надто ревнива нова дружина Ніколаєва Юлія вже сильно лютує. Швидше за все, так і було, адже спочатку артист трепетно подякував Наташі, але пізніше коментар кудись "випарувався": "Дякую, Наталко, за привітання! Пам'ятаю тільки хороше! Щастя тобі!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.