Всесвітньо відома модель plus-size Ешлі Грем чекає на первістка. Зірка перебуває на дев'ятому місяці вагітності та не втомлюється епатувати публіку відвертими фото.

Зовсім скоро Ешлі Грехем вперше стане мамою, однак це не заважає їй ділитися відвертими кадрами та вести активний спосіб життя. Модель навіть на останньому місяці вагітності продовжує займатися спортом і з задоволенням демонструє зміни своєї фігури шанувальникам.

А нещодавно на своїй сторінці в Instagram Ешлі Грем опублікувала колаж зі знімків, на яких позує повністю голою. За словами моделі, фотографії зробив її чоловік і батько майбутньої дитини Джастін Ервін.

"Не тямлю себе від радості через передчуття зустрічі з тобою, маленький чоловіче! Фото зроблені твоїм батьком Джастіном Ервіном", підписала колаж Ешлі Грем.

Нагадаємо, Ешлі Грем знялася в розпусному відео

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, вагітна Ешлі Грем показала, як виглядає її тіло без прикрас

Також Знай.ua писав, Ешлі Грем зачарувала шанувальників гарячими знімками з пляжу