Всесвітньо відома модель plus size Ешлі Грем зачарувала шанувальників гарячими знімками з пляжу, на яких вона позує на тлі скель, демонструючи з усіх боків свої пишні стегна.

Зірка знялася у відвертому купальнику, а яскраві знімки виклала в Instagram.

На фотографії Ешлі Грем стоїть на тлі скелястої бухти, вона вхопилася руками за тонку гілку дерева над головою. Для зйомки модель обрала купальник з жовтими міні-бікіні і квітчастим топом, який практично повністю приховує груди.

Шанувальники були в захваті від відвертого образу зірки, вони зазначили, що міні-бікіні їй дуже личить. Одна з користувачок поцікавилася, як Грем "змушує бічні смужки трусиків ідеально сидіти на стегнах", інша зазначила, що модель є музою для дівчат з пишними формами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Ешлі Грем намагалася сховати пишні форми в сукні, але не вийшло.

Як повідомляв "Знай.ua", Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також "Знай.ua" писав, що Ешлі Грем показала себе без фотошопу. Супермодель XL завжди відстоювала своє право виглядати самобутньо.