Популярна українська теледіва Леся Нікітюк, яка свого часу об'їздила весь світ і нещодавно повернулася з Єгипту, часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зіркова телеведуча-мандрівниця вирушила в українські Карпати, і вже підкорює гірськолижний курорт Буковель.

На нових фото, які показала Леся, вона з'явилася на вулиці на фоні красивого снігового пейзажу. На ній відповідний наряд для катання на лижах, а в руках вона тримає лижні палиці. І навіть в такому спортивному луці Леся залишається жіночною – її волосся красиво укладене, а на обличчі акуратний денний макіяж. У підписі до фото Нікітюк написала: "Hello from Buka #Ukraine #bukovel2020 зима зоб #боржомити". Шанувальники в захваті від нового фото Лесі, і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.