Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз відпочиває з чоловіком Потапом в сонячній Мексиці, показала спекотне фото з казкової відпустки. Так, у своєму Instagram зоряна красуня показала миле спокусливе фото, на якому позує в цікавому образі, а ось Олексія поруч з Настею не видно, хоча на інших фотографіях він був.

Як видно, перед камерою Каменських з'явилася у світлих коротеньких джинсових шортах з чорним поясом і в гірчичному мереживному топіку, а зверху накинула довгу строкату накидку, яку відкидає, позуючи перед камерою. Її кучеряве волосся розпущене і ніби вологе, а на обличчі в неї легкий макіяж, Настя млосно дивиться в кадр. У підписі до фото співачка написала: "Щастя — це стиль життя. Знайди його і живи ним". Фанати активно коментують знімок, засинаючи красуню компліментами в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.