Вчора, 17 січня зоряна суперблондинка відзначала 36-й день народження, і святкувати його вона вирушила в далеку жарку Мексику. Звичайно ж Оля не тримала це в таємниці, і викладала гарні світлини з сонячних пляжів у своєму Instagram.

Але привітати для "Королеви ночі" невпинно з'являлися і від відомих та популярні облич шоу-бізу. Нікітюк, Кіркоров, Могилевська, зірки "Ліги сміху" і багато інших.
Так, до прикладу, одна з найвідоміших фотографинь України Соня Плакидюк, опублікувала у своєму Instagram пост з привітанням та "гарячим фото":

Підпис під фото висловлював багато емоцій.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Моя любимая огненная жрица @polyakovamusic ! Роскошь этой планеты и красота очей всея страны, люблю тебя бесконечно! Будь очень-очень счастлива и делай счастливыми нас🌚, а я это дело как обычно красивенько сфоткаю! ❤️ С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ, #КОРОЛЕВАНОЧИ! Люблю!🎉🎊🎈 - підписала допис Соня Плакидюк

Цей пост одразу викликав багато емоцій у шанувальників творчості, як і самої Соні Плакидюк так і Олі Полякової.

Нагадаємо, раніше знаменитість виставила пікантне фото з довгоочікуваних канікул в Канкуні

Як повідомляв портал "Знай.ua", всесвітньо відома артистка вразила українську діаспору висловлюванням про Україну, викликавши сльози на очах у публіки.

Також "Знай.ua" писав, що Полякова розповідає, чому вона була у повній істериці і зі сльозами на очах.