Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото з довгоочікуваних канікул в Канкуні, Мексика, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді. Так, 17 січня артистка відзначає 36-річчя, позуючи на пляжі в спокусливому чорному бікіні і привітавши саму себе з днем народження.

"Ну з новим роком!😉 ", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті, взявшись вітати зіркову красуню в коментарях: "З 18-річчям Ольга😉", "З Днем народження🎂Натхнення, позитивних емоцій та приємних несподіванок!!!!", "З днем народження, Олечко!!!❤❤❤🎁🎁🎁🍾🍾🍾", "Оце я розумію початок нового року, супер👌", "Зі святом, Оля Юріївна 💐❤", "Оля З Днем Народження ❤️Будьте щасливі 🌹🌹🌹", "Ой, а хто ця дівчинка?🤘🤘🤘🤘", "З днем народження!🌹🌹🌹🎉🎉🎉".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще