Популярна українська співачка, найбільш відома суперблондинка Оля Полякова, яка сиділа в журі талант-шоу "Х-Фактор", часто балує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня похвалилася, що після новорічних зйомок, концертів і корпоративів, нарешті вирушила на відпочинок. Судячи з фото взимку Оля воліє ледачий пляжний відпочинок замість гірськолижних курортів.

Нове фото, яке співачка показала в мережі, вона зробила сама з цікавого ракурсу. Як видно, Оля прийшла на пляж в сексапільному жовтому купальнику з написом на грудях, яку не розібрати. Її волосся розпущене і майорить на вітерці, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри, Полякова зайняла звабливу позу, фотографуючи себе. У підписі до фото зірка запитала: "І шо ви там?", а фанати кинулися обговорювати її публікацію. Хтось відповідає на питання Олі, а інші захоплюються її красою і засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.