У своїх нових мемуарах «Плата за успіх» красуня-балерина Анастасія Волочкова розповіла, що ледь не стала жертвою махінації, так як побачення з нею за 100 тисяч євро.

За словами зірки, близько двох років тому кур'єр доставила їй квіти з посланням, розповівши про дуже багатому шанувальника балерини, який мріє познайомитися з нею і запрошує в Арабські Емірати на приватному літаку. Тоді Анастасія подумала, що це якийсь шахрайство, але вирішила не відмовлятися відразу.

Якась жінка привезла мені кошик квітів і подарунки для мене і Аріш, повідомивши при цьому, що якийсь чоловік, який побажав залишитися в таємниці, дуже хоче зі мною познайомитися і запрошує до себе в Емірати, для поїздки в які пропонує свій приватний літак. Але щось мене стримало від того, щоб відмовити цій жінці відразу. Вона представилася довіреною особою таємничого незнайомця, набрала його номер по телефону і простягнула мені трубку. Я почула приємний чоловічий голос, при спілкуванні з яким завжди відчувається теплота і посмішка. Чоловік представився Султанбек, я йому подякувала, потім вибачилася, послалася на зайнятість в приготуванні чергового туру, і пояснила, що, на жаль, не можу прийняти його пропозицію і відвідати Арабські Емірати, навіть на таких приємних умовах. Але завжди рада буду його віддячити за квіти при зустрічі. каже популярна зірка

Спілкування закінчилося не надто продуктивно і нікуди Волочкова не полетіла, але вона дізналася що він з Казахстану і тому попросила його про одну послугу. Допомогти з організацією її туру на що чоловік з радістю погодився.
Як виявилося згодом та таємнича жінка продала Султанбек побачення з Волочковою, за 100 тисяч євро.

Трохи пізніше ми з Султанбек нарешті зустрілися і подружилися. Пам'ятаю, як ми вирішили на кілька днів поїхати в Грецію , і провели там п'ять незабутніх днів. А прощаючись, він сказав, що в Москві мене чекає ще один його подарунок. Повернувшись до столиці, я приїхала за адресою, яку вказав мені Султанбек як місце вручення цього подарунка, а там ... Назустріч мені виїхав сліпуче білий « Майбах », перев'язаний золотими подарунковими стрічками і прикрашений кульками! Я була просто приголомшена! Ми продовжуємо наше спілкування досі. Щороку ми з Аріш отримуємо від нього подарунки, як на свята, так і без приводу - просто так. доповнила історію балерина

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, раніше балерина похвалилася своїм автомобілем – перловим Maybach вартістю понад 10 мільйонів рублів, порівнявши машину з космічним кораблем.


Як повідомляв портал "Знай.ua", відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно відпочивала в Таїланді, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.


Також "Знай.ua" писав, що знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком