Балерина Анастасія Волочкова на новорічні канікули полетіла в Таїланд і збирається залишатися там аж до 20 січня, щоб відзначити на острові Ко Яо Яй своє 44-річчя.

Анастасія Волочкова розповіла, що минулий рік був для неї успішним. Балерина випустила другу книгу "Плата за успіх", а також презентувала виставу "Балерина в задзеркаллі цирку".

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Волочкова розповіла, як підтримує спортивну форму, розкривши секрет своєї стрункості. Танцівниця зазначила, що в основному їсть салатні листя, варені яйця і курячу грудку. Улюблена страва балерини – суп том-ям.

"Я пашу як папа Карло в залі за три години зі своїми балетними па. Додайте лазню, сауну, невелику кількість їжі", - пояснює балерина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анастасія Волочкова, Teleprogramma
Анастасія Волочкова, Teleprogramma

Струнка і довгонога Анастасія вважає, що не можна ховати красиву фігуру від світу і не упускає нагоди зайвий раз її продемонструвати. Волочкова заявила, що ніколи в житті не одягне на себе унісекс-одяг і завжди буде носити сексуальні сукні: "Я – балерина, я – Волочкова і хочу бути нею, а не кимось іншим. Я не пряник, щоб усім подобатися".

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Також балерина похвалилася своїм автомобілем – перловим Maybach вартістю понад 10 мільйонів рублів, порівнявши машину з космічним кораблем. Розповідаючи про свою доньку, 14-річну Аріадну, балерина сказала, що пишається своєю розумною дитиною. І пораділа, що зуміла стати для дочки не тільки мамою, а й вірною подружкою.

Також Волочкова прокоментувала чутки про себе. Балерина каже, що звикла до вигадок на свій рахунок і вміє ігнорувати плітки. "Останній жарт не чули? Я йду в губернатори! Більшого марення і придумати складно", — розповіла балерина.

Нагадаємо, раніше Волочкова взялася за старе і протерла палубу яхти своїм шпагатом: "Покажи вже щось приємне"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Волочкова повернулася до казахського пенсіонера, на якому зробила шпагат: "Це твій коханий?"

Також "Знай.ua" писав, що Галкіна атакували шахраї, хто заробляє "брудні гроші" на імені чоловіка Пугачової