Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і зустрілася з казахським поетом Хакімом Булібековим на його віллі, де два роки тому була його "музою".

"От і повернулася я до улюбленого поета Хакіма Булібекова❤️ @xakimjan Саме тут два роки тому все і починалося... 🌺", - заінтригувала Волочкова. Фолловери залишилися в захваті: "В сенсі повернулася? Були відносини і ви розлучилися?", "От пара....Адам та Сара...", "тут все і почалося..." Звучить як початок любовної історії. Це ваш коханий?", "Так це твій новий мужик", "Біжи дід Хакім, біжи 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ Насос в будинку - до біди, прикмета вірна!!!", "Який "Робінзон",😂🤗".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.