Балерину часто звинувачують у тому, що її волосся брудне і недоглянуте, хоча вона в цьому не винна.


Анастасія Волочкова любить позувати перед фотокамерою, а потім публікувати зняті знімки в свій профіль в Instagram, де нерідко отримує коментарі з критикою і нападками від хейтерів.

Особливо часто звертають увагу на її волосся, так як воно виглядає не просто не доглянутим, а навіть елементарно не митим. У такому вигляді зірка не боїться виходити в люди, на шоу-програми, салони краси і навіть в гості до знайомих.


Коментатори не можуть зрозуміти, як Анастасія Волочкова, з її величезним станом, дозволяє собі выглядати так жахливо не тільки на знімках, але і в повсякденному житті. Хтось написав, що зустрів Волочкову особисто, і зазначив свої враження від побаченого: "Я особисто бачила в аеропорту Ларнака і з дуже близької відстані. Хочете вірте. Хочете ні – Настя дуже стежить за собою. Дорогі наряди. Аріна скромна і ввічлива дитина. У Насті проблема з волоссям, але це не означає, що треба їй гадості залишати в коментах". Деякі фоловери навіть змогли знайти причину такого зовнішнього вигляду знаменитості: "Я давно це зрозумів. У Насті є проблема. Подібний тип волосся потребує особливої уваги та догляду", "У неї себорея, якщо що, волосся стає брудним вже через годину після миття", "Анастасія, вам потрібно спочатку сходити до дерматолога. Швидше за все, у вас себорея, однак діагноз встановить тільки лікар".


Однак навіть таке одкровення фанатів на сторінці Анастасії не зуміло об'єднати її хейтерів і фанатів. Одні твердо стояли на своєму, що така розкішна жінка може подбати про себе і якщо вона справді хвора, пройти курс лікування. До речі, до здоров'я їй слід придивитися дуже уважно, так як в числі причин, які викликають себорею (якщо це справді вона), вважаються психологічний і емоційний стрес, хоча і брак особистої гігієни та нехтування доглядом за шкірою і волоссям також можуть бути в числі винуватців захворювання.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Поки Анастасія Волочкова не приховує своїх проблем, хейтери не перестають виступати з осудом на її адресу. Адже з брудним на вид волоссям зірка з'являється надто часто в людях. Як пояснили деякі шанувальники, з-за існуючої проблеми Анастасії волосся може ставати жирними вже через кілька годин після миття, а тому продовжувати принижувати ні в чому не винну жінку не потрібно, так як балерина, швидше за все, не винна, що її образи такі недоглянуті через зовнішнього вигляду зачіски.


Раніше стало відомо, що Волочкову засудили за танці на репетиції.


Також Знай.UA раніше повідомляв про те, що скалічені ноги Анастасії налякали пасажирів літака.


Знай.UA писав про те, що фахівці розповіли, як виростити довге і здорове волосся.