Відомий російський режисер, який подарував світу фільм "Анна Кареніна", Сергій Соловйов потрапив у реанімацію та перебуває у вкарй важкому стані.

Про це пишуть різноманітні іноземні ЗМІ.

Зауважимо, що ще раніше, а саме 14 січня, ЗМІ повідомляли, що режисер екстрено госпіталізований після скарг на сильний біль в лівій гомілці. В результаті його невідкладно прооперували та залишили в реанімації. У свою чергу, тоді представник режисера цю інформацію спростував, але підтвердив, що Соловйов дійсно знаходиться в лікарні.

Сергій Соловйов

Наразі стало відомо, що режисер переніс ішемічний інсульт та у важкому стані, ускладненому діабетом і слабким серцем, перебуває в одній з московських лікарень. Окрім цього, у нього лихоманка та дезорієнтація в просторі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Комаров приголомшив новиною про загибель близької людини. Так, він розповів, що цими днями з життя пішов найменший чоловік у світі та рекордсмен Гіннесса.

Як повідомляв Знай. ua, у Мінську помер засновник "Ляпіса Трубецького".

Також Знай. ua писав, що Принц Гаррі зворушливо попрощався з британцями і пішов у "вільне плавання" з Маркл.