Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Потапом повернулися з райських канікул в Мексиці і одразу ж заходилися працювати, радуючи шанувальників. Варто відзначити, що зіркова парочка ділить подвійне крісло журі на ювілейному випуску шоу "Голос країни", ставши справжньою командою. Так, артистка разом із зірковими колегам зробили шанувальникам невеликий сюрприз, переспівавши хіт Billie Eilish "bad guy" на свій лад.

"Ну як вам перший епізод #thevoice @goloskrainy_official ?😍 Дивилися? Сподобалася наша версія #badguy #badguybillieeilish #billieeilish ?✌️", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Круто,круто ,круто !!!!!!", "випуск-вогонь🔥", "Даааа🔥🔥🔥🔥 просто клас💖", "Ти найгарніше заспівала😍", "Дивний голос", "Оооооо, Настя це чудово. Це просто бомба, в твоєму виконанні це щось прекрасне😍😍😍😍😍💣🔥", "Дивлюся Голос тільки через Настю і Потапа🔥", "Настюх, давай там з Потапом запалюй. Чекаємо пристрасних танців !", "👎", "Це було шикарно 🔥🔥🔥❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.