Відома американська телезірка і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує фанатів в Instagram яскравими фото свого насиченого життя. Нещодавно зірка вирушила на відпочинок до Мексики, звідки викладає в мережу спекотні фото у відвертих вбраннях.

Нещодавно Кімберлі показувала шанувальникам звабливу фотосесію в купальниках, потім позувала в прозорій сукні, а тепер з'явилася перед камерою у світлому топіку, який ледь утримує її соковиті перси, і майже невидимих трусиках. Красуня відображена на сходинках в цікавій позі – вона сидить навпочіпки і тримається руками за перила, а за її спиною пальми і океан. У підписі до фото Кардашьян написала: "More Cabo", а прихильники кинулися обговорювати її новий знімок.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.