Українська акторка запропонувала ввести тест на громадянство. Ірма Вітовська вважає необхідністю введення в Україні тесту на громадянство. Таку перевірку повинен пройти кожен без винятку.

На думку Ірми Вітовської, скласти іспит на громадянство повинні всі "від яскравих патріотів та інтелектуалів до самих низів". Акторка пропонує і програму тестування. Вітовська вважає за необхідне включити до тесту питання з української історії.

Ірма Вітовська, 24 канал
Ірма Вітовська, 24 канал

Наприклад, чи є Голодомор неврожаєм чи свідомим геноцидом; чи був Польський похід РСЧА в 1939 році, за підсумками якого Західна Україна увійшла до складу УРСР, окупацією частини іншої країни чи звільненням.

"Ось, власне, на такі запитання людина має відповідати. Людина, яка не пройшла тести, не має права вести стратегічний бізнес: дороги, ЗМІ, заправки", — підкреслила Вітовська. Ірма Вітовська

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше акторку Ірму Вітовську "коронували" в Карпатах: кадри тріумфу

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка талановитої франківчанки Ірми Вітовської засяє у центрі Києва: "Довго відмовлялася"

Також "Знай.ua" писав, що Жана Беленюка застали за дивним заняттям у Раді, робив це ротом: "Не миша і не птах"