Відомий голлівудський актор Джордж Клуні зізнався, що ледь не став вбивцею.

58-річний актор досі з жахом згадує про те, що з ним сталося. Про свій такий неприємний досвід Джордж Клуні розповів в недавньому інтерв'ю Globe.

Зірка Голлівуду розповів, що під час зйомок фільму "Три короля" він побився з режисером стрічки Девідом О. Расселом.

Все почалося з того, що у Расселла посварився з хлопцем з масовки через те, що він не хотів виконувати роль хулігана і калічити Клуні, як це було передбачено сценарієм.

В результаті конфлікту Расселл накинувся на хлопця з кулаками. В бійку вплутався Клуні, намагаючись захистити хлопця та заспокоїти режисера.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У якийсь момент під час бійки Джордж Клуні втратив контроль і ледь не задушив режисера. Акторові досі важко згадувати цю історію.

"Спочатку Девід почав "буцати" мене головою та кричати: "А ну спробуй, вдар мене!" А потім схопив мене за горло. Те, що було далі, я пам'ятаю смутно. У якийсь момент я зрозумів, що тепер уже я його душу. Я був дуже близький до того, щоб по-справжньому його вбити. Вбити! Я зрозумів, що здатний вбити людину ... Нас тоді насилу розтягнули ... Це був найжахливіший день в моєму житті!"- згадує Клуні.

Нагадаємо, Джордж Клуні втратив дружину

Як повідомляв портал Знай.ua, Джордж Клуні розповів про дикі подвиги принца Чарльза

Також Знай.ua писав, Бред Пітт і Дженніфер Еністон несподівано зблизилися перед святами