Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка вже багато років одружена з відомим продюсером і композитором Костянтином Меладзе, і живе в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зоряна красуня знялася у пікантній фотосесії, і тепер ділиться з фанатами новими кадрами.

Так, в цей раз Віра показала шанувальникам спокусливе чорно-біле фото, на якому позує в цікавій позі. На ній вузьке коротке біле плаття, яке красиво підкреслює ідеальну фігуру. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і неначе здивування. У підписі до фото Брежнєва написала: "Цікаво, а хто з моїх підписників підтримує хорошу форму свого тіла? Розкажіть, що ви робите? І ті, хто не підтримують, чому?". Фанати тут кинулися обговорювати нове фото красуні і відповідати на її питання.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.