Популярна співачка Крістіна Орбакайте та її чоловік, бізнесмен Михайло Земцов у цьому році святкуватимуть півтора десятиріччя подружнього життя.

На фанатській сторінці у соціальній мережі Instagram з’явилась фотографія, яка демонструє міцність стосунків Орбакайте та Земскова. На ній бізнесмен катає співачку на спині і виглядають вони дуже щасливими. Та й підписана ця світлина дуже лаконічно - “Щасливі разом”.

Скріншот з Instagram

Шлюб з Земцовим став для Орбакайте першим офіційним оформленням стосунків. Одружились вони 9 березня 2005 року. До цього співачка перебувала в стосунках із співаком Володмиром Пресняковим та бізнесменом Русланом Байсаровим, від яких вона має двох синів Микиту та Дені. А у шлюбі з Земцовим Орбакайте у 2012 році народила доньку Клаву.

Нагадуємо, що в грудні минулого року Орбакайте розповіла, що фактично вперше побачила, як її мати, популярна співачка Алла Пугачова, працює на сцені.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.