За кілька днів до церемонії «Греммі» в Академії звукозапису, що вручає цю нагороду, вибухнув гучний скандал.
Про це повідомляє видання DEADLINE.
Лишень минулого року там звільнили попереднього директора за звинувачуванням у зґвалтуванні співачки, а цього року Академія запропонувала піти його спадкоємиці Деборі Дуган, через її нетактовну поведінку, токсичність щодо умов праці та перевищення своїх повноважень. У відповідь жінка розкрила всі гріхи Академії.

Якщо вірити Деборі, то комітет премії просуває артистів, з якими дружить, і якщо артист або його продюсер має там друзів то йому з легкістю можуть дати номінацію. А ще таким самим чином рада директорів може додавати до списків кого завгодно і самостійно впливати на голосування.
Також вона заявила, що до неї чіплявся начальник, який покликав її на романтичну вечерю, де називав «дитинкою» і хотів поцілувати.

Раніше в одному зі своїх інтерв'ю Дебора Дуган гзаявила про те, що на Академію чекають кардинальні зміни. Є ймовірність, що це не влаштовувало членів самої Академії і таким чином вони вирішили запобігти їх поширеню.

Дебора Дуган стала першою жінкою-президентом Національної академії мистецтва і науки звукозапису.
Вона зайняла цю посаду в серпні 2019 року, змінивши на посту Нілу Портнова, який керував організацією 17 років.

Тимчасово виконуючий обов'язки президента Харві Мейсон-молодший. заявив, що

«Академія звукозапису буде працювати в звичайному режимі ... і премії" Греммі "і всі пов'язані з ними заходи будуть проходити відповідно до плану». виконуючий обов'язки голови

62-я церемонія вручення премії "Греммі" відбудеться 26 січня 2020 року в Лос-Анджелесі.
Лідером за кількістю номінацій стала американська співачка Lizzo - у неї вісім номінацій. У репера Lil Nas X - сім, у Біллі Айлиш - шість. На четвертому місці за кількістю номінацій Аріана Гранде - вона претендує на перемогу в п'яти номінаціях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше голлівудські зірки українського походження отримують "Оскари", стають рекордсменами за кількістю "Греммі".


Як повідомляв портал "Знай.ua", 22 січня в Києві відбулося урочисте відкриття щорічного фестивалю "Вечори французького кіно", який цього року проходить вже 15-й раз.


Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров повернувся з тривалої експедиції в Китай і готовий знову вражати, дивувати і шокувати глядачів новими випусками програми "Світ навиворіт". Прем'єра нового сезону тревел-шоу відбудеться 29 січня на каналі "1+1" о 22:45.