Зовсім скоро, 6 березня, стартує ювілейний, десятий сезон шоу “Холостяк”, повідомляє телеканал СТБ.

В п’ятницю, 24 січня, стало відомо ім’я головного героя романтичного реаліті-шоу. Як повідомляється, чоловіка звати Макс. Прізвище чоловіка наразі не називають. Він — льотчик та володіє льотною школою в американському Маямі. За словами представників телеканалу СТБ, пошуки холостяка для десятого сезону затягнулись настільки, що довелось посунути на три місяці знімальний графік.

А судячи з відео, яке потрапило до соціальних мереж, Макс не володіє ні українською, ні російською мовою. А отже під час реаліті-шоу спілкуватиметься англійською.

Нагадуємо, що в Харкові шукають наречену для сина мера міста Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Добринін показує нові фото і відео, на яких видно, що він вже по-справжньому робить Даші пропозицію.

Також "Знай.uа" писав про те, що на нових опублікованих фото закохана пара позує в неймовірно гарній лагуні біля водоспаду, видно, що вони насолоджуються один одним в затишному місці.