Микита Добринін – молодий чоловік, який у дев'ятому сезоні був учасником реаліті-шоу "Холостяк", і який на диво реально знайшов свою любов на проекті. Обраницею головного редактора чоловічого журналу XXL стала 21-річна Даша Квіткова. Парочка практично відразу після зйомок почала жити разом. Закохані не приховують свої почуття і з задоволенням діляться подробицями особистого життя.

На новорічні свята Микита і Даша, як і багато зірок, вирушила на сонячний острів Балі, звідки то і справа викладають яскраві фото. Так, в цей раз Добринін показав кілька інтимних кадрів з казкового відпочинку з коханою. На нових опублікованих фото закохана пара позує в неймовірно гарній лагуні біля водоспаду, видно, що вони насолоджуються один одним в затишному місці. У підписі до фото Микита написав довгий пост про те, що потрібно дбати про коханих.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.