Микита Добринін – відомий телеведучий і редактор чоловічого журналу XXL, який у дев'ятому сезоні став героєм романтичного реаліті-шоу "Холостяк". На відміну від попередніх героїв програми, Микита таки знайшов свою любов на проекті, і у фіналі перед камерами нібито зробив пропозицію Даші Квітковій. У парочки зав'язалися стосунки, і вони навіть почали разом жити й подорожувати.

А на новорічні свята телеведучий вирушив з коханою на Балі, звідки і він, і вона активно постили фотографії в Instagram. Як раптом Добринін показує нові фото і відео, на яких видно, що він вже по-справжньому робить Даші пропозицію. І все це в романтичній обстановці острова. Також він похвалився, що вона сказала йому "Так", і виклав миле фото з колечком на пальці коханої. Що ж, залишається тільки побажати парочці сімейного щастя.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.