Днями мережею почав поширюватися пост сина відомого художника Нікаса Сафронова, піаніста Луки Затравкіна.

У своєму допису, 242-кілограмовий піаніст приймає виклик відомої балерини Анастасії Волочкової.

Анастасія! Я приймаю твій ШПАГАТНИЙ челендж - написав музикант в своєму Instagram

При цьому на фото він поставив одну ногу на колоду, яка в встановлена на висоті коліна та імітує розтяжку.
Не виключено, що в найближчий час піаніст займеться спробує зайнятися спортом та привести себе до форми.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Адже останнім часом він потрапляв ще у декілька курйозних ситуацій. Все почалося з того, що він застряг в унітазі літака, який прямував з Казані в Москву. Потім у нього стався конфлікт з режисером Стасом Барецький, який його вдарив. Пізніше з'ясувалося, що бійка була постановчою.

Нагадаємо, раніше у цьому році в розпорядженні українців буде безліч цікавих для відпочинку країн, які можливо відвідати без оформлення візи.


Як повідомляв портал "Знай.ua", названо ім'я героя десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк". Його звуть Макс, він пілот, а також власник льотної школи в Америці.


Також "Знай.ua" писав, що переможниця ″Топ-моделі по-українськи″ на Новому каналі Мальвіна Чукля знялася в незвичайній фотосесії Соні Плакидюк.