У цьому році в розпорядженні українців буде безліч цікавих для відпочинку країн, які можливо відвідати без оформлення візи. Варто нагадати, що безвізовий в'їзд здійснюється тільки з туристичними цілями на період не більше 90 днів протягом 180 днів і тільки з біометричними паспортами.

В 2020 році українці зможуть потрапити в такі країни: Австрія, Бельгія, Німеччина, Греція, Данія, Ісландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія.

Крім країн шенгенської зони, безвізовими для українців є наступні держави: Болгарія, Румунія, Кіпр, Хорватія.

Також 90 днів без візи можна перебувати в таких країнах: Аргентина, Албанія, Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Бразилія, Гаїті, Грузія, Гватемала, Гондурас, Гренада, Домініканська республіка (21 день), Ізраїль, Казахстан, Коста-Ріка, Киргизія, Македонія, Молдова, Монголія, Намібія, Панама, Парагвай, Перу, Сальвадор, Таджикистан, Узбекистан, Фіджі (4 місяці), Чорногорія, Чилі, Еквадор.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, як змінилися правила безвізу в 2020 році.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ потрапив у рейтинг найбагатших міст світу.

Також портал Знай.uа писав, як правильно подорожувати до Європи за безвізом.