Названо ім'я героя десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк". Його звуть Макс, він пілот, а також власник льотної школи в Америці.

Інтригу про десятого Холостяка розкрили у четвер, 23 січня, під час презентації весняного сезону каналу СТБ "З любов'ю МОЖЛИВО ВСЕ".

"Неземний" Холостяк Макс ставить собі захмарні цілі і досягає їх. Він багато років йшов до своєї мрії – підкорити небо за штурвалом літака. А тепер Макс хоче літати на крилах кохання.

Зйомки десятого сезону реаліті вже добігають кінця. Прем'єра проєкту відбудеться 6 березня. Ведучий програми Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, минулого тижня про свої заручини повідомила пара, яка склалася в 9 сезоні проєкту "Холостяк" – Нікіта Добринін і Даша Квіткова. У листопаді вони відзначили річницю своїх стосунків. А на Балі, куди Нікіта з Дашею вирушили відпочивати, чоловік зробив своїй обраниці пропозицію.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін програв спір нареченій і сильно змінив зовнішність

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.

Також Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін побешкетував з нареченою у райському містечку