Красень Микита Добринін був учасником романтичного реаліті-шоу "Холостяк" у дев'ятому сезоні, і таки знайшов свою любов. Обраницею телеведучого і головного редактора чоловічого журналу XXL стала 21-річна Даша Квіткова. Парочка практично відразу після зйомок з'їхалася і почала жити разом. Закохані не приховують свої почуття і з задоволенням діляться подробицями особистого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитості вирушили відпочивати на Балі, де Микита зробив Даші пропозицію руки і серця, на яке красуня відразу ж погодилася. А днями артист і зовсім кардинально змінив імідж, перефарбувавшись у блондина і приголомшивши шанувальників кадрами в Сторіс.

Виявляється, на раптові зміни Добринін зважився не просто так - він програв кумедний спір своїй коханій. Парочка дискутувала, який у білого ведмедя колір шкіри під шортскою. Микита був упевнений, що такого ж, як і бурого ведмедя, але Даша знала напевне, що у хижака чорний колір шкіри і перемогла.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.