Відома українська співачка, модель і акторка Даша Астаф'єва активний користувач Instagram, де часто радує фанатів результатами жарких фотосесій. Звичайно ж, аудиторія зірки розпещена її зухвалими знімками і сценічними відео, і це не дивно, адже у свій час вона завоювала серце самого видавця Playboy Х'ю Хефнера. Однак, цього разу Даша здорово здивувала шанувальників скромним милим фото, на якому не оголюється, як це зазвичай буває.

Як видно, красуня відображена на вулиці вранці, вона в теплому чорному вбранні, яке приховує всі принади, які звикли споглядати її фанати. Її волосся зібране в тугий пучок на потилиці, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. При цьому в очі кидається величезний букет красивих червоних квітів, що це за квіти шанувальники так і не з'ясували, вони дуже незвичайні і великі. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Спасибі величезне @a.kulakovskyi. Ранкове інтерв'ю, яке я люблю, вперше". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.