Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно відпочивала в Таїланді, звідки часто публікувала фото в бікіні, вже повернулася і продовжує радувати фанатів "голими" фото з лазні вже з дому в Москві. Але в цей раз поділилася Настя напрочуд милим скромним фото, на якому позує разом з дочкою Аріадною.

Як видно, мама з донькою сидять на диванчику за столом, на якому стоїть ваза з фруктами і дві великі запалені свічки. Вони притискаються один до одного і дивляться в камеру, а між ними сидить білий пухнастий кіт Лаккі. Варто відзначити, що балерина ж давно не показувала фото з донькою, а в останні дні щось зачастила з ними. У підписі до фото Анастасія Волочкова написала: "Прекрасний домашній день з коханою Арішою і Лаккі. Улюблена донечка, ти моє щастя! Спасибі за добро і тепло твого серця @ariadna_volochkova". Проте Настя знову відключила можливість коментування своїх фотографій, так що нікому оцінити її нову публікацію.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.