Як відомо, на днях відбулася 62-а церемонія вручення музичної премії "Греммі", де вкрай популярна американська співачка Біллі Айліш отримали усі можливі нагороди. Варто відзначити, що таке вдавалося досягти тільки Крістоферу Кросу, однак геть у далекому 1981 році.

Про це повідомляє прес-служба премії.

Зауважимо, що ще у 2018 році дівчина хотіла покінчити з життя, бо через славу від неї відвернулися друзі. Однак вже сьогодні знаменитість не тільки здобула ще більшу популярність, а й стала щасливою володаркою чотирьох головних нагород "Греммі".

Біллі Айліш

Так, 18-річна співачка отримала нагороди в номінаціях: "Альбом року" ("When We All Fall Asleep, Where Do We Go?"), "Запис року", "Пісня року" ("Bad Guy") і "Кращий новий артист".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Окрім цього, альбом Айліш визнали "Кращим поп-альбомом" і нагородили за "Кращий продакшн".

Нагадаємо, що Леді Газі приписують роман з актором Бредлі Купером, з яким співачка зіграла у фільмі "Зірка народилася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Шейк поділилася відвертим фото без макіяжу і майже без одягу.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.