Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів навіть по поверненню в Київ. Так, артистка виставила пікантне відео, примірявши неоново-жовте міні-плаття і широкий джинсовий пояс, виконавши гарячі танці під свіжий трек "Miami", який випустила з такими зірками, як JACOB FOREVER і JESSY FRANK.

"Друзі, давайте танцювати під наш новий запальний трек “MIAMI” разом з @jacobforever і @elgatoindio!", - запропонувала Каменських. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Сексуально чудово 😻😍", "Яка ти класна 😍😍😍обожнюю тебе", "Супер танцюєш", "Чудова яка ❤️😍🔥", "Дуже гарна пісня 😻😻", "Ви з Потапом добре співаєте і танцюєте", "А мені це відео не дуже подобається", "Справжня іспанка 💃", "Не дуже зараз пісні у неї😒", "Шикарно 👍".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.