У шанувальників всесвітньо відомого гурту Pussycat Dolls з'явився привід для радості. Гурт, який нещодавно возз'єднався й зібрав свою "основну обойму", знімає новий кліп. Відомо, що новий сингл отримав назву "React", він вийде 7 лютого.

Про це стало відомо завдяки новому "тизерному" знімку гурту в мережі Instagram, на якому можна помітити весь склад. Потрібно визнати, виглядають супер, з огляду на те, що середній вік гурту - 40 років.

"Незабаром ми повернемося", - підписали публікацію автори.

Pussycat Dolls, фото: Instagram
Pussycat Dolls, фото: Instagram

Всіма улюблені "ляльки" викликали захоплення фанатів яскравим концертом ще в листопаді 2019 року у фіналі проєкту X-Factor: Celebrity, де вперше виконали композицію "React". Відомо, що цей виступ став першим за 10 років паузи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Під час минулорічної церемонії нагородження "Греммі" солістка гурту Ніколь Шерзінгер прокоментувала возз'єднання, заявивши: "Люди постійно тягнуть нас у різні напрямки. Але повинні бути поруч один з одним. Жити цим моментом і насолоджуватися. У нас були наші вірні шанувальники, які були там, а потім у нас було ціле покоління шанувальників, щоб повеселитися та поспілкуватися".

Нагадаємо, донька Алли Пугачової отримала серйозну травму, фанати нажахані: "Люба, тримайся".

Як повідомляв Знай.uа солістка "ВІА Гри" в прозорому боді змусила фанів помріяти: "Залишайся такою завжди".

Знай.uа писав, Полякова без трусиків видала секрети сучасних королев: "Після півночі перетворюються...".