Агресивні, провокаційні й аморальні – ці дівчата навіть без слів, лише своїм поглядом можуть відштовхнути будь-кого. Адже вони – "пацанки". На вигляд зухвалі, а всередині зранені. Вони загублені у цьому жрстокому світі. Саме під таким хештегом - #загублені - вийде четвертий сезон реаліті шоу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі.

Коли болить зранена душа, коли немає підтримки близьких, коли ніхто і ніколи не любив, дуже легко оступитися і почати заливати горе алкоголем, "гасити" його наркотиками і бійками та шукати ласку у випадкових зв'язках. Такий шлях колись обрали собі "пацанки".

"По суті, в житті у мене не так багато варіантів: в'язниця, смерть, реабілітаційний центр. І нікуди з цього я не хочу потрапити", – плаче учасниця реаліті Віка Кошутіна.

Вона, як і інші, хоче змінити своє життя, але не знає як.

"Кожна людина може загубитися в світі, але наші учасниці особливі. У цьому сезоні ми будемо прицільно розглядати проблему втрати орієнтирів у житті. Будемо допомагати дівчатам знаходити себе, свій шлях з тієї точки, де вони опинилися зараз. Повірте, це не найприємніше місце – майже дно", - розповідає керівник проекту Ксенія Бабенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У четвертому сезоні команда проекту вирішила зробити акцент на психологію. Дівчатам придумали уроки і завдання, від яких мурашки йдуть по шкірі. Доводилося застосовувати шокову терапію. Наприклад, одне із занять проходило на Байковому кладовищі в Залі прощання. Іншого разу дівчат заставили нести важкі валізи з камінням, як символ проблем минулого життя.

Під час виконання завдань сліз не могли стримати не лише учасниці, а й викладачі та команда проекту.

"На випробуваннях ми поставили учасниць у жорсткі умови. Щоб, опинившись за межами проекту, вони вміли протистояти труднощам реального життя. Легко бути хорошою тут, при нас, але за стінами Школи леді не буде такої підтримки, – каже її директор Тетяна Мокріді. – Складними випробуваннями ми постараємося показати учасницям зовсім інший шлях, яким вони можуть йти в житті. А ще дівчата мають можливість відкрити свої нові грані. Якщо учасниці знайдуть дорогу до самих себе, то зможуть дуже багато чого досягти, і їхнє життя кардинально зміниться."

Чи вийде в пацанок знайти себе і своє призначення в житті? Чи вдасться їм змінити хештег #загублені на #відроджені? Про це шанувальники проекту "Від пацанки до панянки" зможуть дізнатися вже з 17 лютого.

Нагадаємо, шоу "Від пацанки до панянки" показало перших учасниць четвертого сезону

Як повідомляв портал Знай.ua, учасниці "Від пацанки до панянки" потрапили у в'язницю

Також Знай.ua писав, відбулася прем'єра шостого сезону реаліті-шоу "Одруження наосліп".