Актор "Вечірнього Кварталу" і художній керівник "Жіночого Кварталу" 30 січня святкує день народження - йому виповнюється 44 роки.

Напередодні свята іменинник пригадав цікаві факти своєї біографії, відповідаючи на запитання, що і коли в його житті було вперше, а що - востаннє.

Олександр Пікало чесно "занурився" у спогали і відверто розповів про те, як перший раз спробував імпортний алкоголь, і коли останній раз ганяв на мотоциклі, коли вперше зізнався дівчині в коханні, і коли востаннє співав у караоке.

Перший раз Олександр Пікалов ...

Зізнався в коханні дівчині. «Це було в 9-му класі, на ковзанці. Я вибрав там найромантичніше місце - поруч з гарячою трубою, закутаною в скловату. До речі, вже через тиждень після мого визнання ми з тією дівчиною розлучилися, але спілкуємося досі ».

Потрапив до лікарні. «У дитинстві я часто хворів бронхітом. Парадокс, але як тільки почав курити, хворіти і кашляти перестав (сміється). До речі, пару раз свій день народження я як раз-таки зустрічав на лікарняному ліжку ».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Побував на концерті улюбленого виконавця. «Я був на концерті останнього туру Віктора Цоя, коли він приїжджав на гастролі до Кривого Рогу. Пам'ятаю, що на цей концерт я потрапив випадково - мама через якихось знайомих знайшла «проходки». А ще буквально за 40 хвилин до виступу я примудрився заробити фінгал ».

Купив собі джинси. «Перші американські джинси я купив собі в 17 років, на тільки що відкрився в Кривому Розі секонд-хенді. До речі, довгий час це була моя улюблена річ у всьому гардеробі. Колись ці джинси були чорні, а нині вже сіро-витертого кольору »

Почув пісню Елвіса Преслі. «Це сталося в третьому класі (здається, це була композиція Hound Dog), і мене накрило. З тих пір рок-н-рол, як і мотоцикли, супроводжують мене завжди. І це мене дуже радує ».

Придумав свій автограф. «Коли я працював охоронцем, за день міг розписуватися в обліковій книзі близько сотні раз. А взагалі у мене було чотири варіанти автографів. А ще саме тоді я навчився один в один підробляти автограф Елвіса ».

Скопіював голос Януковича. «Це було задовго до того, як я його вже почав пародіювати. На той момент він був ще прем'єр-міністром, але вже відомий своїми ляпами. Ми поверталися після гастролей по країнах Балтії, і буквально за кілька кілометрів до митниці у нас заглох автобус. І поки ми чекали виїзду, встигли випити все презенти, які везли додому. І ось в цьому п'яному угарі я вперше і сказанул щось голосом Януковича ».

Спробував імпортний алкоголь. «У класі восьмому. Це був коньяк Наполеон, який мамі дали на роботі (тоді часто на Новий рік роздавали продуктові набори). Довгий час цей екземпляр стояв у нашому серванті і чекав свого часу. Але, звичайно, я не міг пройти повз такого шикарного напою, і одного разу спустошив пляшку. При цьому навіть не прибравши її! А замість алкоголю налив яблучний сік. І ось на якесь свято підміну розкрили ... А взагалі, мій улюблений напій - це текіла, хоча все чомусь думають, що віскі ».

Посварився із Зеленським. «Перші скандали були, коли ми з Вовкою працювали над нашим СТЕМом« Безпритульний ». Але важливо розуміти, що капітальних конфліктів за стільки років у нас не було ніколи. І якщо й траплялися сварки, то стосувалися вони виключно творчості ».

Зрозумів, що страждаю аерофобією. «Коли я не керую процесом, мене це трошки дратує. А взагалі я не боюся літати, я просто не дуже люблю довгий час перебувати в закритому просторі ».

Отримав зарплату. «Перша моя запис в трудовій книжці - сторож і двірник в Будинку піонерів. Три роки я там пропрацював, а все тому, що вночі цей палац був в повному моєму розпорядженні, і ми могли з хлопцями там репетирувати. До речі, я був кращим двірником в парку. Скільки разів приїжджав туди, а при мені парк був набагато чистіше ».

Останній раз Олександр Пікалов ...

Не зміг стримати сліз. «Хоча я хлопець і не сентиментальний, але, коли привезли наших полонених моряків додому, стримувати емоції було складно ... А взагалі, все, що стосується війни на Донбасі, може у мене викликати і сльози, і злість, і клубок у горлі ...».

Брав в руки книгу. «Зараз у мене настільна книга -« Енеїда »Котляревського. Відмінна поема, дуже смішна. Чесно кажучи, є план набити на всю руку тату в вигляді пригод Енея в ілюстраціях Анатолія Базилевича ».

Ганяв на мотоциклі. «На початку листопада минулого року. А взагалі мій максимум - це 204 км / год. Міг і ще більше, але вже було якось страшнувато ».

Займався фізичним навантаженням. "Два дня тому. До речі, я більше люблю займатися на свіжому повітрі, ніж в спортзалі ».

Робив уроки з сином. «Ніколи цього не робив. Мишка з дитинства дуже самостійний хлопець. До того ж, досить гострий на язик. І я завжди йому довіряю, коли він говорить, що всі уроки зробив. До речі, і щоденник його я ні разу не перевіряв. Тільки в табель в кінці кожного півріччя можу зазирнути ».

Матюкався. «Люблю цю справу, хоча розумію, що можна і без матів обійтися. Але оскільки я - хлопець емоційний, можу матюкатися і на радощах, і з інших, не дуже хорошим приводів ».

Співав в караоке. «Це було давно і всього пару раз в житті. Чесно кажучи, не мій вид спорту ».

Здійснював необдуману покупку на велику суму. «На жаль, але таке зі мною часто відбувається. І в основному я це роблю для людей, а не для себе. Правда, одного разу був випадок, коли я повинен був внести останній платіж по кредиту за квартиру, а купив свій перший Harley-Davidson ».

Їздив в плацкарті. «За часів перших гастролей з командою КВН ми часто так їздили. А як по-іншому, якщо у нас завжди була велика компанія ».

Відчував почуття сорому. «Буквально днями, коли розлютився і накричав на людину. І навіть незважаючи на те, що це було у справі, мені все одно потім було соромно. Я ж уже в тому віці, коли треба б себе стримувати в розмовах. Особливо, коли твій співрозмовник - дурень. А взагалі, найбільше в людях мене бісить саме дурість. А ще зрада ».

Нагадаємо, Пікалов розповів, чи підуть актори Квартал 95 в політику

Як повідомляв портал Знай.ua, Пікалов з "Квартал 95" своєрідно оцінив долю "Слуги народу" з Зеленським

Також Знай.ua писав, Пікалов розповів про реакцію колективу на президентство Зеленського