Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши новий яскравий кліп на трек "Дикі танці". Так, артистка позувала в анімаційному просторі, зробленому під культову гру GTA: Vice City, однак що за локацією більше нагадує Троєщину: тут є і старі сірі багатоповерхівки, і типовий "Жигулі" з іменними номерами, і танцюючі дворові коти, і "вічні" ларьочки, і навіть гопники, які женуться за машиною Олени навпочіпки (це щоб район не втрачати).

"Пройшла міссію «ДИКІ ТАНЦІ»
Друзі, пропоную вам відірватись від сірих буднів і влаштувати собі дикі танці!
Дивіться новий кліп на моєму ютуб-каналі, посилання у шапці профілю🔥
Якщо сподобався кліп, дайте знати 🤪", - поділилася емоціями Alyona Alyona. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи нову роботу компліментами: "Мабуть це краща версія GTA яку я бачив", "ОГНИЩЩЩЩЩЕЕЕЕ🔥🔥🔥🔥", "Хорош!🔥", "Клас💦", "Найкрутіша 😍", "тигряча тигриця! Кліп вогонь!", "🔥🔥🔥 Круто!!!!", "Коти супер".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще