Відомий комік, актор "Вечірнього Кварталу" і художній керівник "Жіночого Кварталу" Олександр Пікалов 30 січня святкує свій день народження - знаменитості виповнюється 44 роки. На честь радісної події, студія "Квартал 95" на офіційній сторінці в Instagram виставила трепетні архівні кадри Олександра з дитинства і юності, а також його захоплюючі факти про себе. Так, артист розповів, коли вперше зізнався в коханні дівчині, спробував алкоголь, спародіював знаменитий голос Януковича і багато іншого.

"Сьогодні Саші Пікалову виповнюється 44 роки. Ми розпитали іменинника про його «перші» і «останні» в житті рази...
Перший раз..
✔️Зізнався у коханні дівчині. «Це було у 9-му класі, на ковзанці. Я вибрав там найромантичніше місце - поруч з гарячою трубою, яка була закутана у скловату».
✔️Потрапив до лікарні. «У дитинстві я часто хворів на бронхіт. До речі, кілька разів свій день народження я як раз-таки зустрічав на лікарняному ліжку».
✔️Побував на концерті улюбленого виконавця. «Я був на концерті останнього туру Віктора Цоя, коли він приїжджав на гастролі до Кривого Рогу. Мама через якихось знайомих знайшла «проходки».
✔️Купив собі джинси. «Перші американські джинси я купив собі у 17 років на першому в Кривому Розі секонд-хенді. Колись ці джинси були чорні, а нині вже сіро-витертого кольору».
✔️Почув пісню Елвіса Преслі. «Це сталося у третьому класі (здається, це була композиція Hound Dog), і мене накрило. З тих пір рок-н-рол, як і мотоцикли, супроводжують мене завжди. І це мене дуже радує».
✔️Придумав свій автограф. «Коли я працював охоронцем, за день міг розписуватися в обліковій книзі близько сотні раз. Саме тоді я навчився один в один підробляти автограф Елвіса».
✔️Скопіював голос Януковича. «Ми поверталися з гастролей, і буквально за кілька кілометрів до митниці у нас зламався автобус. І поки ми чекали виїзду, встигли випити всі презенти, які везли додому. І ось в цьому п'яному угарі я вперше і сказав щось голосом Януковича».
✔️Спробував імпортний алкоголь. «У класі восьмому. Це був коньяк «Наполеон», який мамі дали на роботі. Звичайно, я не міг пройти повз такого шикарного напою, і одного разу спустошив пляшку. При цьому навіть не вікоркував її! А замість алкоголю налив яблучний сік. І ось на якийсь свято підміну розкрили...».
✔️Посварився із Зеленським. «Перші скандали були, коли ми з Вовкою працювали над нашим СТЄМом «Беспризорник». Але капітальних конфліктів за стільки років у нас не було ніколи».
✔️Отримав зарплату. «Перший запис у трудовій книжці - сторож і двірник в Будинку піонерів. Три роки я там пропрацював, а все тому, що вночі цей палац був у повному моєму розпорядженні, і ми могли з хлопцями там репетирувати».

Останній раз Олександр Пікалов ...
✔️Не зміг стримати сліз. «Хоча я хлопець і не сентиментальний, але, коли привезли наших полонених моряків додому, стримувати емоції було складно ... А взагалі, все, що стосується війни на Донбасі, може у мене викликати і сльози, і злість, і клубок у горлі ...».
✔️Брав в руки книгу. «Зараз у мене настільна книга - «Енеїда» Котляревського. Відмінна поема, дуже смішна. Чесно кажучи, є план набити на всю руку тату в вигляді пригод Енея в ілюстраціях Анатолія Базилевича».
✔️Ганяв на мотоциклі. «На початку листопада минулого року. А взагалі мій максимум - це 204 км/год. Міг і ще більше, але вже було якось страшнувато».
✔️Займався фізичним навантаженням. «Два дні назад. До речі, я більше люблю займатися на свіжому повітрі, ніж у спортзалі».
✔️Робив уроки з сином. «Ніколи цього не робив. Мишко з дитинства дуже самостійний хлопець. І я завжди йому довіряю, коли він говорить, що всі уроки зробив. До речі, і щоденник його я ні разу не перевіряв. Тільки в табель в кінці кожного півріччя можу зазирнути».
✔️Матюкався. «Люблю цю справу, хоча розумію, що можна і без матюків обійтися. Але оскільки я - хлопець емоційний, можу матюкатися і на радощах, і з інших, не дуже хорошим приводів».
✔️Співав у караоке. «Це було давно і всього пару раз у житті. Чесно кажучи, не мій вид спорту»
✔️Здійснював необдуману покупку на велику суму. «На жаль, але таке зі мною часто відбувається. І в основному я це роблю для людей, а не для себе. Правда, одного разу був випадок, коли я повинен був внести останній платіж по кредиту за квартиру, а купив свій перший Harley-Davidson».
✔️Їздив у плацкарті. «За часів перших гастролей з командою КВК ми часто так їздили. А як по-іншому, якщо у нас завжди була велика компанія».
✔️Відчував сором. «Буквально днями, коли розлютився і накричав на людину. І навіть незважаючи на те, що це було по справі, мені все одно потім було соромно. Я ж уже в тому - дурень. А взагалі, найбільше в людях мене бісить саме дурість. А ще зрада».", - поділився цікавими фактами про себе Пікалов.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, Пікалов розповів, чи підуть актори Квартал 95 в політику

Як повідомляв портал Знай.ua Пікалов з "Квартал 95" своєрідно оцінив частку "Слуги народу" з Зеленським

Також Знай.uа писав, що Пікалов розповів про реакції колективу на президентство Зеленського