Відома британська діджейка, яку в народі назвали "королевою електронної музики" Люсі Стоун пішла з життя. Відтак, артистка скоїла самогубство після того, як розійшлася з коханим, з яким зустрічалася 5 років.

Про це повідомляє іноземне видання The Mirror.

Як відзначається, 38-річна музикантка вистрибнула з балкону 14 поверху житлового будинку в Гемпстеді, де й вона проживала. Від отриманих травм вона померла на місці. Розпізнати тіло вдалось лише за допомогою татуювань дівчини.

Люсі Стоун

Однак варто відзначити, що незадовго до самогубства дівчина відправила SMS своїм близьким, де написала, що бореться з суїцидальними думками. Однак, рідні так і не встигли врятувати знаменитість.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Люсі Стоун

Зауважимо, що Люсі Стоун була дуже популярною діджейкою у Великобританії та перебувала на піку успіху. Люсі здобула популярність, граючи у культовому клубі Лондона Ministry of Sound, а також виступала на гучних заходах в Абу-Дабі і Дубаї.

Нагадаємо, що нещодавно у Росії із життя пішла знаменита народна артистка СРСР та водночас художній керівник театру "Современник" Галина Волчек. У 86-річної знаменитості відмовили числені органи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", не так давно помер автор хіта Popcorn, що бриніло в "Ну, постривай!, Гершон Кінгслі.

Також "Знай.ua" писав, що померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна.