Весілля Шепелєва та Тулупової, про яке не говорив лише лінивий, не відбулася.Дівчина захопилася своєю дизайнерською роботою і чоловіками, що її там оточували. А Дмитро, мабуть, вирішив своє горе "залити".
Активний користувач Instagram, вже тижнями не з'являється у мережі, а його підписники зазначають, що раніше подібного не було.

Ведучий також припинив зйомки шоу «Папки» і «Мамки», а нещодавно і взагалі з'явився захриплий в ефірі «Насправді».

У новому випуску мова йшла про восьмикласника, який побив викладача в школі. Ведучий ледве міг вести програму своїм захриплим голосом.
Окрім того, Дмитро «заткнув рот» всім ображеним учасникам ефіру, не дозволивши висловити точку зору.
Такими чином показавши свій непрофесіоналізм і порушивши суть проекту.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Є ймовірність того, що Шепелєв перебуває у такому стані через проблеми в особистому житті.
Ще восени ведучий підтвердив наміри одружитися з дизайнером Катериною Тулупової, з якою був близько 3-років разом. Однак весілля не відбулося.
Вони і не живуть вже разом, це помітно з публікацій на його сторінці. Здається у будинку з ним залишився тільки син.

Зовсім недавно Шепелєв «хвалився» взуттям свого сина і своєї, але жіночої пари поруч не було

Катерина багато працює, а на її пальці немає кільця. Дизайнер навіть не привітала нареченого з днем ​​народження, зруйнувавши всі надії Шепелєва. Мабуть, тоді Дмитро зрозумів, що остаточно втратив Катю і «підсів» на келих. Голос ведучого міг охрипнути через алкоголь, який при вживанні сильно сушить стінки гортані. З дня народження мікроблог ведучого пустує, а зовнішні зміни дуже нагадують «образ алкоголіка».

Про проблеми Шепелєва зі спиртним не раз повідомляли в ЗМІ. Мабуть, його захоплення переростає в небезпечну залежність, яка руйнує життя ведучого.

Нагадаємо, раніше колишній чоловік відомої російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку, Дмитро Шепелєв, пару місяців тому заявив, що знову готовий одружитися.


Як повідомляв портал "Знай.ua", сестра відомої російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку, Наталя останнім часом кардинально змінила імідж — вона стала схожою на покійну артистку.


Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Шепелєв розповідає, що його син Платон знає багато про маму, оскільки часто слухає розповіді про неї від нього.