Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів. Так, артистка виставила уривок з довгоочікуваного влога, однак на цей раз вирішила вести його іспанською, яку вивчає вже 1,5 року. Втім, Настя подбала про фанатів і зробила субтитри.

"Новий випуск блогу вже на моєму каналі NKofficial! 🤩
Як же круто виходити за рамки комфорту та вести блог на мові, яку вчу лише 1,5 року! Іспанська - це неймовірно красива мова 🥰", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво", "Просто супер 🔥♥️ крутий блог💕💕💥", "Настя ти просто агонь🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 ти краща 👍", "Так! Мені теж дуже подобається звучання іспанської мови та її емоційність !!❤️", "Ви неймовірні♥️ дякую вам🙏🙏🙏".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.