Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка показала короткий відеоролик, в якому навчила шанувальників користуватися серветками по етикету, а в цей аз показала миле чорно-біле фото, на якому позує в ліжку. І це не спроста.

На новому фото Ольга зображена в ліжку, лежачи на животі на білих простирадлах. При цьому, зверху вона поклала на голову подушку і тримає її там. Одягу на Фреймут не видно, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото телезірка пояснює своє фото в ліжку: "Моє видавництво радісно презентує книгу Брайана Фаґана і Наді Дуррані "Чим ми займалися в ліжку". Вже @snowdrop_publishing і @yakabooua". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.