На днях знаменита радянська та водночас російська співачка і актриса Наталія Ветлицька вперше з'явилася на сцені після 25-річної відпустки. А сталося це концерті в Крокус, який був приурочений до 50-річного ювілею не менш відомого Дмитра Малікова.

Про це повідомляє телеграм-канал Super.ru.

Як відзначається, раніше співачка обіцяла, що незабаром вийде на сцену, і не обманула фанатів. Відтак, сталося на концерті в Крокус, присвяченому Дмитру Малікову, куди й запросили її в ролі гостя.

Наталія Ветлицька

Хоча знаменитість і співала "під фанеру", це не завадило глядачам радіти і підспівувати відомий хіт: "Свет далеких далей с тобой теперь не делим мы". Варто зауважити, що вийшла на сцену артистка з короткою зачіскою та в блискучому коричневій сукні з широким чорним поясом.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Водночас відомо, що наразі співачка разом з музичною корпорацією PMI готує свою концертну програму і незабаром може оголосити про концертний тур.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", модель Маша Шевченка взяла участь у двох fashion-шоу в Парижі - Armani і останньому показі Jean Paul Gaultier.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.