Популярна українська співачка Настя Каменських, яка на новорічних святах відпочивала в Мексиці, часто викладає фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня опублікувала на своїй сторінці кілька милих кадрів на яких з'явилася в незвичайному образі. Як видно, зірка сама себе сфотографувала, а в підписі до фото ще і питає у шанувальників, яке з двох фото їм подобається більше.

На знімках Настя позує в спокусливому бежевому платті-сіточці, яке красиво підкреслило її соковиту фігуру і злегка засвітило пишне декольте. Її пишне кучеряве волосся розпущене і зачесане назад, а на обличчі легкий денний макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Каменських написала: "Обожнюю бежевий колір! Коли мені хочеться, щоб образ був спокійним, натуральним і жіночним – я вибираю теплі відтінки. До речі, яке фото вам подобається більше, 1 або 2?". Шанувальники звичайно ж не пройшли повз і почали активно обговорювати знімок зірки, захоплюючись її красою.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.