Як відомо, знаменита українська та російська водночас співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, після своєї відпустки вона вирішила поділитися з шанувальниками своїм секретом.

Цього разу Лоліта опублікувала відео, де її улюблена майстриня нарощує їй волосся і сама зірка зафільмувала цей процес з початку і до кінця. Пояснюючи кожен крок.

Після чудово проведеної відпустки, настає час «чищення пір'я» ☝😎 Почну зі зміни волосся)☝ Незважаючи на численні пропозиції, навіть не думаю Вам змінювати!! Тепер всі тури не буду думати, що у мене на голові 😂☝ Тільки Що в голові ✌ А там тільки зустріч з Вами 😘❤ - написала вона під відео

Шанувальники в коментарях висловили свої захоплення і похвалили зірку за відкритість та чесність.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, для зимових канікул артистка вибрала сонячний Дубай, похвалившись раптовими результатами схуднення.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта зі скандалом розійшлася з п'ятим чоловіком


Також "Знай.ua" писав, що Лоліта опублікувала відео, на якому вона лише в спідній білизні позує перед дзеркалом, яке вона й знімає на власний телефон.